Voorbije week bij titatimi | kadootjes, juwelen, accessoires, kaartjes en printables - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Voorbije week bij titatimi

Voorbije week bij titatimi

De eerste maand van het nieuwe schooljaar zit er alweer bijna op. Als je naar buiten kijkt, zou je het misschien niet zeggen maar de zomer heeft ook echt afscheid genomen. Voorbije week was het een heel stuk frisser en toch ook heel wat geregend. 

Wat gebeurde er voorbije week allemaal bij titatimi?

 

  • de wegenwerken aan de Marktstraat gingen een nieuwe fase in en het kruispunt van onze straat wordt nu aangepakt. De winkel blijft bereikbaar langs de Schoolstraat maar wat ga ik blij zijn als de werken voorbij gaan zijn want ik merk dat het toch beduidend kalmer is in de winkel.
  • ik ging nog eens creatief aan de slag en maakte een reeks nieuwe tegeltjes voor de winkel en de webshop. Je kan ze hier terugvinden.
  • titatimi staat vooral voor DE kadootjes en accessoires winkel en webshop voor jezelf en al wie jij liefhebt maar in de toekomst wil ik jou ook een heel klein beetje helpen om jou het leven een beetje makkelijker te maken. Ik ben van plan om nog meer printables aan te bieden die je voor verschillende gelegenheden kan gebruiken. Deze week maakte ik printables voor studenten. Een bundel met 37 pagina’s met planners, to do’s, leestracker, boekrecensie, … Op mijn to do lijstje staat om jou er nog veel meer over te vertellen maar je vindt de printable wel al online terug. 
  • ons Fenne was jarig dus ik was deze week ook 21 jaar moeke en hiervoor organiseerde ik een leuke actie waarbij je een toffe korting kreeg op alle kaartjes. 
  • er kwamen heel wat oorbellen, enkele kettingen, armbandjes en haarspelden van Le Marché Sucré aan. De armbandjes en al een 100-tal oorbellen staan al online en in de winkel.
  • Volgende week wordt een drukke week waar ik ook aan verder werk en waarvoor er heel wat whatsapp berichtjes over en weer gingen … hahaha! Woensdag gaat de 4e Madammenavond door (voor de show van 18u zijn nog enkele ticketjes beschikbaar), vrijdag is het avondshopping tot 21u van winkelen in Opwijk centrum, start het weekend van de klant en is de winkel zondag extra open van 13u tot 16u.

 

Wil je alles op de voet volgen over het reilen en zeilen bij titatimi en een kijkje achter de schermen en al het nieuws? Volg mij dan zeker op instagram en check mijn stories. 


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »