titatimi | titakadodoos kerst 2024 | GRATIS verzending | Bestel nu | OP = OP - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
titakadodoos kerst

titakadodoos kerst

De titakadodoos Kerst 2024 nu beschikbaar in pre-order

Goed nieuws! De titakadodoos met het thema Kerst 2024 is vanaf nu te bestellen in pre-order. Hier is alles wat je moet weten:

- Er zijn twee verschillende varianten: een doos met 24 kadootjes om af te tellen naar Kerstmis en een doos met 8 cadeautjes om te openen tussen Kerst en Nieuwjaar.

- De prijzen zijn €49,95 en €99,95, en beide dozen hebben een unieke inhoud.

- De verzending is gratis en de dozen worden verstuurd op 21 november 2024. Je kunt ze ook vanaf die datum zelf afhalen.

- Alle kadootjes worden met zorg individueel verpakt.

- De dozen zijn speciaal samengesteld voor meisjes en dames vanaf 13 jaar.

- De kadootjes in de doos zijn producten die je ook in de winkel of webshop van titatimi kunt vinden. Denk aan een mix van alledaagse en feestelijke items zoals een juweeltje, iets voor het interieur, iets lekkers, een accessoire, en anders leuks ...

- Bestel je jouw titakadodoos vóór woensdag 25 september 2024? Dan maak je kans op een cadeaubon ter waarde van €50. Er wordt één winnaar gekozen uit alle pre-order bestellingen.

- Let op, de titakadodozen zijn beperkt beschikbaar en op=op! Door de zorgvuldige voorbereiding zijn de aantallen beperkt.

- Deze keer is het helaas niet mogelijk om andere items toe te voegen aan je bestelling. Wil je toch nog iets anders bestellen, dan kan dat via een aparte bestelling.

- Je kunt jouw titakadodoos bestellen in de winkel op Processiestraat 21 in Opwijk van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 17u30, of eenvoudig online via de webshop: titakadodoos kerst 2024

Wees er snel bij en verzeker jezelf van een magische verrassing voor de feestdagen!

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »